Over

Lydia staand

SocialBee is opgericht door Lydia van den Brink, ervaren online strateeg, community manager en social media consultant.

Meer lezen over mijn ervaring bij bureaus en voor prijswinnende opdrachtgevers?

Bekijk mijn LinkedIn-profiel voor een impressie.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak over wat ik voor jullie organisatie kan betekenen:

[icon name=”e-mail”] lydia@socialbee.nl

COMMUNITYMANAGEMENT

SocialBee helpt jouw organisatie met het opbouwen en versterken van online een-op-een relaties. Door een activerende communitystrategie en het opstellen van sterke, relevante contentmarketing creëert SocialBee verbinding met je medewerkers, klanten en potentiële klanten. Zo verbetert de relatie met medewerkers en klanten en wordt de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroot.

SOCIAL MEDIA

SocialBee helpt jouw bedrijf om sociale netwerken en commuties in te zetten voor interne en externe communicatie, kennisdeling, recruitment en het genereren van meer websitebezoekers. Voor resultaat met social media heb je deze ingrediënten nodig: Een solide contentstrategie, een aantrekkelijke engagementstrategie en een bewezen conversiestrategie. SocialBee kan je met al deze onderdelen ondersteunen en adviseren.

ONLINE STRATEGIE

Hoe bereik ik effectief mijn doelgroep online in het versnipperende medialandschap? Met deze vraag worstelen veel organisaties. SocialBee kan je helpen om inzicht te creëren door middel van data-analyse en onderzoek.  Wil je een volledige online strategie? Dan gaan we samen om tafel om te kijken hoe we dit kunnen realiseren. SocialBee ondersteunt je bij online communicatie en marketing, zowel strategisch als operationeel.

Zoek je (tijdelijke) ondersteuning bij het activeren van communities en content voor je socialmedia-kanalen? Mail mij via [icon name=”e-mail”] lydia@socialbee.nl


There are no comments

Add yours